RÓLUNK

Kun Csaba, bútorasztalosKun Csaba vagyok. Asztalos munkákkal kapcsolatos múltam régi. 1982-ben feleségül vettem egy lányt aki egy régi asztalos dinasztia családból származik. E kapcsolat révén már a 80′-as évek második felében bútorgyártással foglalkoztam gyakorlati szinten a család asztalos üzemében. Ez a munka teljes betekintést engedett a fa tulajdonságainak és előnyös felhasználásának a megismerésében. Kicsit később mint vállalkozó végeztem ezt a munkát. 2009-től mint tervező dolgoztam a családi vállalkozásban.

Több száz projekt tervezésében van részem. Elsősorban egyedi tervezésű konyhák, beépített gardróbok, nappalik és egyéb kisbútorok tervezését végeztem. Tapasztalataimat és szakmai kapcsolataimat egyesítve hoztam létre a Corteza márkát. A Corteza spanyolul fakérget jelent. Egy fa törzse, ágai bármerre nőjenek is, kérge mindig körbeveszi, óvja a külső környezeti hatásoktól és a kiszáradástól.

Bármerre tartson is a divat hulláma, óvjuk a régi, és befogadjuk az új értékeket.
Megőrizzük a valódi minőséget.

A minőség jegyében a következő bútoralkatrész márkákat részesítjük előnyben:
logo-blum

logo-egger

logo-forest

logo-laguna

logo-nettfront
Kivitelező partnerünk:

haniga

A régi irodánk:

irodank, bútorasztalos

A Covid járvánnyal átalakult az irodai munka és annak helyszíne. Már én is előnyben részesítem a homeoffice munkahelyet. A vásárlókat Pomázon a Zsalu Kft lapszabászatán fogadom, ahol nagy választékban nézhetik meg az alapanyag kínálatot. Az évek alatt ez egy jól bevált módszernek bizonyult. Az ügyfelek mindig elégedettek.


Mi szükséges egy tökéletes bútorhoz?
Az Ön elképzelése és a Corteza szakértelme.

Az otthonteremtés korhoz nem köthető vágyunk. Akár új lakásba költözünk, akár elavult bútorainkat akarjuk kicserélni, egy a célunk: az otthonunk szép, kényelmes, könnyen használható legyen. Amennyire csak lehet tükrözze vissza egyéniségünket. Ezt a célunkat zömében bútoraink fogják megvalósítani. A bútoraink formája, színe, kényelme tölti meg élettel az üres teret.

Mára az egyedi bútorgyártás felkészült a számtalan ízlés kielégítésére. 3D látványtervező programunk segít elképzelni konyhabútorát, amit megálmodott. Ha ön céltudatos vásárló, az ön igényeihez tudjuk alakítani akár konyhabútorát, beépített szekrényét, egyéb egyedi bútorát. Egyedi konyhájára legyen büszke. Beépített szekrényét álmodja olyannak, amit mások dicsérnek.

Mi ebben állunk rendelkezésére.
Kérje ingyenes helyszíni felmérésünket, árajánlatunkat és 3D látványtervünket.


Blum céginformáció

Egyik jelmondatuk: Tökéletes mozgás

A Blum cégnél minden a mozgás körül forog. Vasalatmegoldásaik a bútorok nyitását és zárását élménnyé teszik és növelik a mozgási komfortot minden lakrészben, de mindenek előtt a konyhában. Több mint 6800 munkatársuk világszerte azon dolgozik, hogy a Blum vasalatok tökéletes mozgására való törekvéseiket megvalósítsa.

Magas minőségi elvárás: A Blum átgondolt funkciót, elismert designt és hosszú élettartamot kínál.

blum-konyha-otletek-2, bútorasztalosBlum ötletek a praktikus konyhához

A konyhákat rendszerint naponta, intenzíven használják. Hogy az Ön konyhája a hétköznapokban is bizonyítson, a Blum vasalatgyártó cégnek rengeteg ötlete van.

Jó munkafolyamatok, kielégítő tárolóhely és magasfokú mozgáskomfort. Ez így hangzik a Blum cégnél: Munkafolyamat, hely és mozgás – a praktikus konyha három ismérve. Ha odafigyel erre, olyan konyhát kap, ami illik Önhöz. A mi ötleteinket a praktikus konyhákhoz DYNAMIC SPACE-nek nevezzük. Hagyja magát inspirálni!

Termékcsoportjaik áttekintése:
  • Felnyílórendszerek: egyedülálló mozgáskomfort AVENTOS vasalattal
  • Kivetőpántrendszerek: mindig a megfelelő kivetőpánt áll rendelkezésre
  • Fiókrendszerek: sokoldalú lehetőségek fiókokhoz és kihúzókhoz
  • Vezetősínrendszerek: pihekönnyű futás fafiókokhoz

www.blum.com


Egger céginformáció

EGGER Zoom, ahol harmonikusan megfér egymás mellet a hagyomány és a haladás. Meg teremtődött az együtt gondolkodás, az építészek, tervezők, kivitelezők, és megrendelők között.

Az EGGER Zoom érzékeinkre hatva összeköti a látást és a tapintást, nem csak bútor, egyfajta életérzést is biztosít, egy összehangolt világban, a dekor és különböző anyagvariációs rendszerek között.

Megtalálhatjuk a színek és struktúrák harmóniáját melyek teljessé teszik elképzeléseinket, Harmonizálnak, és kompromisszumok nélküli tervezést tesz lehetővé számunkra.

ZOOM Kombinációk letöltése (PDF, 2.4Mb)

ZOOM Tervezési Segédlet letöltése (PDF, 3.4Mb)

www.egger.com


Forest céginformáció

A Forest Hungary Kft elsősorban bútoralkatrészek kereskedelmével foglalkozik.

A Forest vezető gyártók termékeit importálja a világ számtalan pontjáról. Az importtevékenység mellett a termékek tetemes része magyarországi gyártatásból és saját gyártásból származik. Vásárlói partnereink magyar- és a környező országokban működő – bútorgyártó üzemek és viszonteladók, valamint jelentős nagyságrendet képviselnek a hazai barkácsáruház-láncolatok is.

www.foresteu.com


Nett front céginformáció

A Nett Front Kft.-től megszokhatták, hogy évről évre megújult küllemmel, kibővült szín- és mintaválasztékkal jelenik meg a 3D fóliás ajtófrontok piacán, hogy a lehető legmagasabb szinten kielégítse régi és új partnerei igényeit. Folyamatos fejlődésünknek köszönhetően – 2003 óta – Magyarország piacvezető cégévé váltunk a fóliás bútorfrontok piacán, és már a határokon túl is sikereket könyvelhetünk el.

www.nettfront.hu


Laguna céginformáció

A Kamex Group Kft.-t 2007-ben alapítottuk a Laguna toló- és harmónikaajtó vasalatok magyarországi forgalmazása céljából.
A piaci igényeket látva felismertük, hogy a Laguna termékeken túl további gyártókra van szükségünk a vevői igények teljes körű lefedéséhez. Mára a Laguna és a Terno Scorrevoli cégek kizárólagos magyarországi képviseletén túl több jelentős európai gyártónak is forgalmazói vagyunk.

Célpiacaink a bútor- és építőipar, mely területekre tolóajtó és harmónikaajtó vasalatok széles spektrumát kínáljuk.
Zalaegerszegi telephelyünkön folyamatosan fejlődő kínálatunkkal, bővülő raktárkészletünkkel és összeszokott, fiatalos csapatunkkal dolgozunk ügyfeleink igényeinek kielégítésén.

www.laguna.pl


Loading