ÁRAINK

Ha valaki konyhát szeretne venni vagy csináltatni, lehet, hogy nem tudja eldönteni, hogy melyiket válassza a kettő közül. Sokan zsigerből olcsóbbnak gondolják a kész termékeket, ami a vásárlás pillanatában lehet, hogy így is van. Érdemes azonban elgondolkodni az egyedi gyártású konyha előnyein, amik a következők:

 • Méretre készített konyhánál a hely maximális kihasználtságát lehet elérni, melynek előnyei nyilvánvalók. Nagyobb rakodó terület, esztétikusabb kialakítás.
 • A színvilág, anyag, minőség kiválasztása páratlan variációs lehetőségeket enged egy egyedi konyhánál. Ez nem mellékes szempont akkor amikor valaki 10-15-20 évre tervez egy konyhabútort.
 • A műszaki felszereltség tekintetében egy gyártott bútor sokkal nagyobb spektrum lehetőségeket biztosít, mint egy kereskedelemben kapható.
 • Tapasztalataim alapján az ár-érték aránya a gyártott bútornak jobb mint a kész termékeknek. Sőt, adott esetben akár olcsóbb is lehet egy egyedi bútor mint az áruházakban kaphatók.
 • Lehet, hogy akár 8 hetet is várni kell egy „kész” standard bútor kiszállítására, míg egy gyártatott bútor legrosszabb esetben is elkészül 6 hét alatt (fa frontok esetében), egyébként pedig 4 hét az elkészítés ideje.

Természetesen ki lehet fogni jó akciókat az áruházakban, és ha a pénztárcánk csak azt engedi meg magunknak akkor lehet, hogy a döntés egyértelműnek tűnik. Amit viszont ebben az esetben ajánlok: mindenképpen jól nézzék meg milyen minőséget vásárolnak, mert lehet, hogy az olcsóbb lesz a drágább ha az ajtók egy év múlva kiszakadnak a helyükből vagy a fiókokat nem tudják bezárni. Egy konyha a legaktívabb életterünk! Ezt ne feledjék.

Az egyedi gyártású konyha áraiból csak ízelítőt tudunk bemutatni, hiszen egy azonos méretű falszakaszra lehet tervezni egy konyhát 350.000 forintért és 1 millió forintért is.

Minden attól függ,

  1. mennyi pénzt akarunk szánni a bútorra,
  2. milyen műszaki tartalommal kívánjuk feltölteni a szekrényeket (fiókok, rácsok stb)
  3. milyen ajtófrontot választunk (a fa a legdrágább).

Sajnos az alapanyagárak nagyon gyorsan változnak. Ezért most a legjobb lehetőség, ha kér egy ingyenes árajánlatot. Szóval ne habozzon, használja ki ezt a lehetőséget. Nem veszthet semmit.

Ajánlatkérés


Corteza Bútor

Kun Csaba
Bútortervező

+36 26 327 118
+36 70 7777 662
info@corteza.hu

Hívás fogadás 
H-P 07:00-17:30 
Sz 08:00-12:00

Sikertelen hívás esetén visszahívom.


Loading