Egyedi bútorok tervezésével, valamint kivitelezésével foglalkozunk Budapesten, illetve Pest megyében, de természetesen szélesebb körben is. Fő profilunk az egyedi konyhabútor, egyedi nappali bútor, beépített szekrény, tolóajtós beépített szekrény, előszoba bútor és fürdőszoba bútor tervezés és készítés. De ezenkívül gyártunk lépcsőket, szaletlit és többféle fából, lépcső burkolatot.

Cégünk nagy előnye, hogy nem csak a kereskedelemben kapható ajtófrontokat árusítjuk, hanem többféle fa és MDF alapanyagból készítünk frontokat, vevőink igénye szerint. Mindezt  bármilyen méretben, meglepően kedvező áron. MDF bútorokat egyedi felület kezeléssel, bármilyen színben, a teljes RAL színskálában vállaljuk. Fa ajtófrontokat többféle pácolási technológiával és struktúrával, a most divatos koptatott, meszelt és „kefélt” struktúrájú felületekkel is legyártjuk.

Bútorait a teljes EGGER bútorlap színválasztékból (150 szín), frontokat a teljes vákuumfóliás Nettfront választékból ( 69 -féle marásmintával és 66 -féle színből, valamint 14 -féle marásmintával készült antikolt ajtó 16 -féle színben), illetve az At-x fafrontokból választhatja ki, melyeket pomázi irodánkban személyesen is megtekintheti.

at-x3at-x2at-x1

Több mint 150 -féle munkalapból válogathat 28, illetve 38 mm vastagságban a teljes Forest és Egger színválasztékban, de különleges igényeket is ki tudunk elégíteni, ha netán fa munkalapot szeretne. Szeletelt tömör fából, vagy forgácslap hordozó anyagon svartnival is elkészítjük munkalapját tetszés szerinti vastagságban. Felületét speciális olajozással, viasszal, vagy vizes bázisú lakkozással tesszük használhatóvá.

Különleges igény esetén Corian munkalapot tudunk készíteni 120 -féle színből. A Corian színmintákat pomázi irodánkban személyesen is megtekintheti.

A konyha nélkülözhetetlen részeként Blanco rozsdamentes acél és őrölt gránit mosogató tálcákat ajánlunk.

blanco2blanco1
mosogato

Igény szerint beltéri ajtókat is gyártunk furnéros, illetve tömör fa kivitelben, többféle felületkezeléssel, utána szerelhető tokkal! (vagyis festés után is szerelhető!)

Ingyenes a felmérés, a 3D látványterv és árajánlat készítés. Profi kivitelezés. Kedvező árak.


Loading